KODĖL KETAUS INDAI?

Ketaus indai pasižymi ilgaamžiškumu - įkaitintas ketus puikiai paskirsto šilumą, atlaiko aukštą temperatūrą, todėl puikiai tinka intensyviam naudojimui.

Ketaus indai yra sveikesni ir ekologiškesni lyginant su kita produkcija.

Ketaus keptuvėse labai tinka ruošti produktus, kuriuos reikia ilgai kepti, pavyzdžiui, mėsai. Be to kulinarijos profesionalai tvirtina, kad gaminiai iš ketaus turi būti kiekvienoje virtuvėje. Juose ypatingai skaniai pagaminamas plovas, išskirtinio skonio savybėmis pasižymi keptos bulvės ar  plokštainis.

 

PAGRINDINĖS SAVYBĖS

  • Paruoštas maistas sveikesnis, nes gaminimui naudojama mažiau riebalų.
  • Maistas natūraliai prisotinamas labai reikalingo organizmui geležies.
  • Gaminiai ilgai išlaiko šilumą.
  • Paviršius atsparus braižymuisi.
  • Maistas kepa tolygiai, išlieka gardus ir sultingas, nepraranda naudingųjų savybių.
  • Nesenstantis ir kokybiškas dizainas.
  • Universalumas: naudojama orkaitėje, ant viryklės ir gamtoje ant laužo.
  • Puikus kainos ir kokybės santykis.
  • Patvarumas ir ilgaamžiškumas.

KETAUS INDŲ PRIEŽIŪRA

  • Keptuves rekomenduojama plauti rankomis, nepatartina naudoti indų ploviklio,o išplovus iš karto nusausinti.
  • Pakaitinta 5 minunes keptuvė tampa sterili.
  • Ketaus indų nepatartina plauti indaplovėse.
  • Kaskart išplovę ir išdžiovinę ketaus indus, įtrinkite jų kepimo paviršių aliejumi, tai pamaitins geležį ir apsaugos indą nuo drėgmės bei korozijos.