
Reikės:
1,5 kg kiaulienos mentės.
0,5 kg rūkytų Grill dešrelių.
8-10 vidutinio dydžio morkų.
0,5 kg svogūnų.
1 galvutė česnako.
1 kg ryžių
Saldžiosios paprikos pagal skonį. Mėgstantiems aštriau - Čili pipiras.
Puodą statome ant laužo, ant dugno įpilame 100 ml aliejaus.
Įkaitus sudedame supjaustytą kubeliais mėsą.
Apkepus mėsai dedame pjaustytas daržoves ir dešreles.
Viską pagardinti prieskoniais ( druska, pipirai, lauro lapai, česnako granulės ir kt priesoniai pgl skonį),
I besitroškinancias daržoves ir mėsą įpilti stiklinę vandens.
Ryžius prieš tai nuplauti ir supilti i puodą kartu su 2 l vandens.
Viską lengvai permaišyti ir palikti ant laužo 15-20 min.
Prieš nuimant nuo ugnies galima dėti kečupo pagal skonį.
Paskui nuimti nuo laužo ir 20 min palaukti prieš valgant.
Skanaus!!!