Troškinys ketaus kazane

1 kg jautienos arba kiaulienos kumpio
0.5 kg morkų
0,5 kg svogūnų
0,5 kg bulvių
2 paprikų
pupelių (konservuotų arba šviežių)

česnako galvutė
50 ml  aliejaus

Druskos, pipurų, lauro lapelių,malto muskato riešutų  ir kitų prieskonių pagal skonį.

Gerai įkaitinkite aliejų ir supilkite supjaustytus svogūnus, kepkite kol švelniai paruduos. Vėliau dekite stambiai supjaustytus kumpio gabalėlius ir apkepkite juos maišant su svogūnais.
Įpilkite šiek tiek vandens ir troškinkite uždengę dangtį apie 20-30 min (priklausomai nuo ugnies kaitros).

Tuomet sudėkite supjaustytas morkas, paprikas, nuluptas česnako skilteles, bulves, prieskonius, ir įpilkite dar vandens. Pagardinkite juodaisiais pipirais, druska, laurų lapais ir kitais prieskoniais.
Troškinkite kol bulvės suminkštės. Skanaukite su grietine arba pomidorų padažu.
Skanaus.