Stirnienos troskinys

Reikės:

700 g stirnienos kumpio

3 vnt. morkų

4 vnt. bulvių

2 dideli svogūnai

2 vnt. raudonųjų saldžiųjų paprikų

3 skiltelės česnako

1 indelis konc pupelių

1 šaukštas pomidorų padažo

Prieskoniai: lauro lapai, pipirai, druska, raudonoji paprika, mairūnas, raudonėliai.

Stirnieną supjaustyti kubeliais ir apkepinti keptuvėje pagardinus prieskoniais.

Morkas supjaustyti stambesniais kubeliais ir apkepinti keptuvėje kartu su svogūnais.

Į troškintuvą dedame apkepintą mėsą, morkas su svogūnais, paprikas, supjaustytas bulves. 

Lengvai permaišome, užpilame vandens ir dedame į įkaitintą 180 laipsnių orkaitę. Troškiname 2-3 h.

Patiekiame su šviežiais krapais. Galima pagardinti grietine arba pomidorų padažu.

Skanaus!