Reikės:
700 g stirnienos kumpio
3 vnt. morkų
4 vnt. bulvių
2 dideli svogūnai
2 vnt. raudonųjų saldžiųjų paprikų
3 skiltelės česnako
1 indelis konc pupelių
1 šaukštas pomidorų padažo
Prieskoniai: lauro lapai, pipirai, druska, raudonoji paprika, mairūnas, raudonėliai.
Stirnieną supjaustyti kubeliais ir apkepinti keptuvėje pagardinus prieskoniais.
Morkas supjaustyti stambesniais kubeliais ir apkepinti keptuvėje kartu su svogūnais.
Į troškintuvą dedame apkepintą mėsą, morkas su svogūnais, paprikas, supjaustytas bulves.
Lengvai permaišome, užpilame vandens ir dedame į įkaitintą 180 laipsnių orkaitę. Troškiname 2-3 h.
Patiekiame su šviežiais krapais. Galima pagardinti grietine arba pomidorų padažu.
Skanaus!